Teambuilding & Outdoor Cooking

Manage je AapTeambuilding met ´Outdoor cooking´
Outdoor cooking als afsluiting van een teambuildingsdag is een bewezen succesformule. We hebben het al een aantal keren toegepast bij een ´teambuilding tweedaagse´ en bij de start van de leergang officieren van dienst van de brandweeracademie.

Tijdens het ´outdoor cooking´ krijg je naast dat het een hele leuke groepsactiviteit is, ook inzicht in hoe de verschillende leden van een team ´zich gedragen´. Wie is initiatiefrijk, wie is informee…l leider, wie blijft in zijn comfortzone en wie verlegt juist zijn grenzen en doet iets wat hij /zij normaal nooit zou doen?

Het outdoor cooking kan als activiteit op zich worden geboekt (van 16.00 tot 21.30) of als onderdeel van een één of meerdaagse teambuilding of persoonlijk leiderschapsprogramma. Het is maar net wat het beoogd effect is.
Als het een één- of meerdaags programma betreft, wordt de theorie over persoonlijk leiderschap, en de aap en de professor, in relatie tot het functioneren binnen een team behandeld.. Afgewisseld door groepsopdrachten in de praktijk. Hierdoor wordt snel duidelijk hoe het krachtenveld in een team is en zich verhoudt tot het persoonlijk leiderschap.
Hulscher Change Management (HCM) organiseert op verzoek één- tot meerdaagse programma´s, waar een avond outdoor cooking deel van uit maakt (niet verplicht, wel aan te bevelen). HCM werkt hierbij nauw samen met ervaren docenten van de brandweeracademie die onder andere officieren van dienst opleiden en een kei zijn in observeren en bespreekbaar maken wat ze zien gebeuren in praktijk. Altijd met de relatie tot de theorie van persoonlijk leiderschap, de aap en de professor.
Wij beschikken over een arsenaal aan uitdagende spelen voor de groepsopdrachten, waarvan er een aantal zowel buiten als binnen kunnen plaatsvinden. Wij zijn daarin flexibel. Het is wel aan te bevelen te kiezen voor een locatie waar beide mogelijkheden, binnen (een vergaderruimte) en buiten, aanwezig zijn.
Outdoor cooking op zich heeft als resultaat aan tafel gaan voor een zelfgemaakt 4 gangen diner, bereid op verschillende vuren, op verschillende manieren, in de buitenlucht. Randvoorwaarde is dat er bij de locatie een vuurplaats aanwezig moet zijn. Wij weten wel een aantal locaties waar dit kan.
Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met ons. m: 0622235500/ info@hulscher.nu

Dit bericht is geplaatst in Teambuilding, Uncategorized. Bookmark de permalink.